Kawan - kawan

Tuesday, June 12, 2012

yummy collagen drinks

sudah sedar diri. setelah kulit muka kering, badan naik, makan tak sedar diri.
mula balik. sedar diri sikit melantak macam macam , dah gain weight :)
stress lagi , tambah tak cukup tidur. we need nutrition sebab tak mau menzalimi diri sendiri.
dalam banyak banyak collagen yang ni tifa rasa yummy. nasib baik sedap,rasa apricot. tak delah macam nak muntah dan keluar balik . tak ambik hari hari, koyak polet seluar kang :) selang dua tiga hari udah:) alasan orang tak berdisiplin dan selali tergoda melihat makanan. harap harap kembali cergas :)

2 comments:

Nieza Ishak said...

brand apa tifa???

bila la nieza pulak nak sayang kulit sendiri huhuhu. Banyak sgt brand ..peningggggg

Tifa said...

Tifa beli Redianze. Best sebab rasa buah and sesuai dengan badan Tifa . Tak rasa lapar .Sebab harga mahal, tifa minum seminggu sekali jer , nak maintain collagen dalam badan . Kulit makin cerah and makin halus ....Tapi Tifa ni tak rajin sangat . Bila badan tu dah lemau baru start balik :)

Click click Nuffnang