Kawan - kawan

Monday, March 15, 2010

Sudah pandai merajuk


Farhan dah pandai merajuk rupanya.
Ceritanya begini. 
Ayah cuma singgah di rumah nak ambil blazer before pergi kerja.
Farhan ingat ayah dah balik rumah .
Punya la senyum melebar masa nampak ayah .
Ayah pun naik atas siap siap mandi solat and turun balik pakai baju kerja.
Masa itu, Farhan dah makan .
Ayah pakai stokin , Farhan masih buat dek aje.
Bila ayah buka pintu je. Terus dia menyembamkan muka dia kat lantai and menangis.
Terkejut ibu and ayah .
Tak pernah macam tu .
Ibu dukung pun dia nangsi lagi.
Merajuk gamaknya.
Makan pun tak mau.
Aduhai pandai merajuk rupanya anak ibu ni :)
Anak ayah katakan :)
Budak 10 bulan memang macam tu ke ?
Ibu tak tau :)

4 comments:

zh-ena said...

mmg akan terjadi mcm tu
umairah pun sama mcm tu
kalau babah dia dh blk kerja pastu tak dukung dia
confirm umairah akan merajuk
langsung taknak pandang babah dia hehehhehe

tifa said...

Budak budak ni merajuk memang susah nak pujuk. Itupun ini 1st time Farhan merajuk .
Tak pernah pun dia buat macam ni sebelum ni :)

Nieza Ishak said...

mmg camtue tifa,
tue baru merajuk sket sket ..
nanti tifa perati kalo dia dah start merajuk berempas-rempas badan .. adoiiii lagi sakit otak nengoknya ...hahahah

tue merajuk sbb ayah dia tak dukung + kiss la tuee ...

zulaikha kalo nampak papa terus pi kat papa nak kiss ...hihihi. Kalo tak angkat mmg merajuk sakan.

tifa said...

uishh budak budak sekrang ...dah pandai itu semua...

Click click Nuffnang