Kawan - kawan

Monday, June 18, 2012

KOw PO ice cream

Mari mari makan eskem. Sejak kecik sampai ke beso tak pernah miss makan eskem kat sini kalau pergi Bentong.Eskem dia spesial sebab lain dari yang lain. My feberet cendol dia ngan Abc.
masa kecik kecik dulu punyalah gembira kalau dapat makan cendol kat sini. Dari zaman arwah aki sampai aku dah ada anak still jadi feberet place untuk aku singgah. Originality eskrem dia yang buat orang datang lagi.Sambil makan eskrem, boleh jugak beli nasik lemak ke, rojak kat gerai depan kedai eskrem ni.This time kitorang makan pulut cicah rendang. Sedap , kena rasa sendiri baru tau :)

2 comments:

eenasuzira abdullah said...

Feberet kami juga. Dulu balik Pahang (rumah zaf) mesti singgah Kow Po! Tapi tifa sumtimes was-was jgk halal ker? So skrg lama dah xpekena :)

Mah@Mahu said...

Minggu akhir contest di blog Mahamahu hadiah wang tunai dan barangan masih milik anda sertai sekarang..

Click click Nuffnang