Kawan - kawan

Monday, January 3, 2011

Bila dah ada anak

Ibu nak surfing farhan pun nak join sama. Kali ni memang dah tak boleh bagi alasan. Sebab dia dah faham komputer tu apa.sibuk minta main game. Tak pun minta duduk atas riba.kena tunggu farhan tidur baru boleh blog dengan aman. Maklum la hari ni seharian kena jaga farhan di rumah because mak mun minta cuti

2 comments:

isabelle said...

anak blogger... nak kata apa lagi kan?

tifa said...

Ahaks betul betul2

Click click Nuffnang