Kawan - kawan

Wednesday, June 16, 2010

Bagaimana budak 1 tahun belajar

Tifa cari info how to teach 1 year old baby.


Ye la tambah knowledge and try to find way camna Tifa nak jar Farhan ni. Asyik mau main saja itu budak .

Main sambil belajar ok juga kan ?
Sekarang technology sudah advance, so apa lagi let's searching for the info bebey.

Apa-apa pun mesti cari kat internet .

Betul tak ?
Hari ini Tifa sangat ingin mengetahui cara untuk teach Farhan .

Nak tau cara Tifa mengajar betul ke idak ke.

And ada tak cara yang bagus untuk mengajar Farhan supaya dia lebih cepat pandai .
Salah satu cara nya ialah :

Macam mana mahu ajar Farhan mengenal huruf. Walaupun Farhan sudah mula kenal Abc .



http://www.everything-daddy.com/blog/5-tips-in-teaching-your-one-year-old-the-alphabet/
And Tifa mahu Farhan belajar melalui nyanyian .
Children song pun okay kan ?
Lagi satu Tifa nampak Farhan suka menyanyi.
That's why Tifa nak ajar guna children song .

Waktu bila masa sesuai mengajar baby swimming .

Good news nya 1 year old pun dah boleh :)

Cabaran untuk ayah belajar swimming with Farhan . Go ayah go !
http://www.babyswimming.com/whatlearn.htm
 
Okay Happy surfing . Makin banyak surfing , makin banyak info yang Tifa dapat.

2 comments:

Hanz said...

Tifa..hop to mine & look at my menu-bar under The Notes. Under Notes on Toddler...infos based by monthly basis will be there.. :>

tifa said...

oK , will do ..thanks Hanz

Click click Nuffnang