Kawan - kawan

Wednesday, June 16, 2010

Award lagi ....Mr. Happy

Award ni dapat dari Kak Fida. Thanks kak ...
So anda happy tak hari ini .
                                                Jika anda happy meh kita share sama-sama.
                                                                  JOM jawab soalan


Adakah anda HAPPY sekarang ?
Very the happy
Kenapa anda happy ?
Sebab hari ini berjalan dengan baik .
Sebab saya berada dalam keadaan sihat, my hubby and Farhan juga begitu
Apa benda yang boleh membuatkan anda happy ?
Apa sahaja...especially chocolate, food, dapat baju baru , dapat telefon baru dan macam-macam lagi lah .
Pernah menerima tag ?
Ada la juga . Tapi tak selalu la. Kita pun bukannya famous kan
Nyatakan warna yang anda sukai .
balck and white . Senang mau matching maa.
Beritahu 9 orang yang anda akan tag

Ecah

Dayah

Cik Lily Putih

Hanz

Nia

Chekna

Elissme

Nieza

Ummi Salsabilla

and

Semua kawan- kawan yang baca blog Tifa.
Ambil aje this award  jangan memalu ye :)

So apa lagi .....don't worry be happy .
















Adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang ?

Mestilah

3 comments:

Laili said...

yup .. Don't worry be happy! Betul tu ...

FiDa@aMiDa said...

thanks dgn pantasnya sudi gantung award dan rajin jawap tag hehehehe

Anonymous said...

Great blog post, been waiting for something like that :)

Rhoda
http://insurancecanada.info

Click click Nuffnang