Kawan - kawan

Tuesday, June 15, 2010

Revolusi handphone


telefon atur

Nokia butterfly




Ingat lagi tak pada handphone yang besar botol air dan boleh dibuat baling anjing ?
Tifa memang tak boleh lupa. Berat pulak tu .
Bukan main mahal tak hingat harga hp tu . And cost nak telefon pun sangat mahal .

But kini masa sudah berubah . Era telefon pun sudah berubah .
Tepon tepon yang kat atas tu semua dah Tifa cuba .
Bukan i okay .
My hubby penggemar telefon .
Tapi di suruh bini dia yang pakai .
Rasa-rasa berbaloi ke beli telefon asyik tukar tukar ni .
Jawapan Tifa adalah tidak .
Tapi minat my hubby kan .
Nak wat camna.
Tapi my hubby pandai .
Pakai 3 months , jaga elok2 without scratch then pas tu terus jual.
So harga tak jatuh lagi .
That's why we all boleh pakai macam-macam handphone.
Kadang-kadang advertisement je lebih , tapi bila dah pakai .
Biasa aje.
Tak rasa apa pun .
Kadang kdang declare laju , tapi bila dha pakai selalu hang tak ingat .
So as summary pakai ikut keperluan , jangan ikutkan nafsu aje nak pakai yang baru .
To hubby, jangan marah ye .
* Entry emo kerana my hubby baru beli black berry , then sudah beli E72 yang baru .
Kerana blackberry 9700 ni sangat lembab.
Pada yang dah biasa pakai pda tu taulah macam mana lembabnya black berry bila nak surf internet .
Adoii....Tak tahan Tifa.

Telefon apa yang anda pernah pakai ?

2 comments:

FiDa@aMiDa said...

salam farah..
akak peminat NOKIA..tapi tgk org dok pakai blackberry teringin lak ok ke tak ok?

p/s singgah blog akak ya ambil award & tag... http://amida-dubai.blogspot.com/2010/06/award-dari-fiza.html

FiDa@aMiDa said...
This comment has been removed by the author.

Click click Nuffnang