Kawan - kawan

Thursday, November 11, 2010

Masih mencari mood

Mood blog ilang ke laut ….
Mana tak nya nak sesuaikan dengan kerja baru . Blank sekejap.
Tak tau nak mula dari mana .
Macam mana ha ?
Demam pulak tu …hingus meleleh leleh sampai segan …
Air cond kat opis rasa macam duduk dalam iglu .
Pinjam winter cloth boleh tak ?
Minum air pun rasa sangat haus .
Tekak tak ada selera .Nak makan apa ? No idea .
Demam oh demam ….Cepat la pergi ..
Nak main sama Farhan ..
Mau pegi jalan-jalan .
Aku tak larat macam ni pun doctor tak bg aku MC . Oh la la …
Nak sgt ke ? Nak lah sebab tak larat sangat dah .
Sayang annual leave wei ….baik buat pergi jenjalan .
Kompem balik ni tdo ..tak larat nak layan Farhan ….
Sian anakku itu yang baru baik demam ..Ibu pula demam yang oi …
Next ….apa lagi  tengok gambo baru dapat from Kak Ros and melaram laptop case baruuuu….

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo demam buat kerja pun tak keruan.pelik nape tak dpt mc..lenkali mintak la :)

tifa said...

huhu eliss nak mintak saya ni pemalu :) doktor tu paham2 dah le.

Click click Nuffnang