Kawan - kawan

Thursday, November 4, 2010

IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR

Nuffnang memang sangat bermurah hati nak bagi ticket Free lagi ...
Tapi bukan senang nak senang kan ?
Mari buat entry...

Dapat Rambut macam Rapunzel is like  a dream ...
70 feet of magical golden hair =nearly 20 meter ok ..
Rambut paling panjang pun paras bahu aje ....
Kalau jadi Rapunzel tahulah Tifa nak buat apa ...









Tifa lilit keliling perutku yang buncit supaya dapat pinggang macam kerengga....
Buncit ada isi lain cerita la weyh ...









Then Tifa pintal rambut tu dengan tali . After sambung  panjat menara KL...KL tower ..here i come..
 ...Jadi spiderwoman Malaysia ok tak ?


Sebagai Rapunzel ..nak bawak rambut kepala pun berat , so Tifa akan hire 5 HAIRDRESSER untuk menjaga rambut Tifa supaya sentisa Cantekkk!!!
Sorang tukang basuh , tukang keringkan , tukang sikat, tukang blow dan etc ..Cukup tak ?

Worst ke Best ke tak tahu ..ini je gambar yang Tifa ada yang ada rambut ..Yang lain pakai tudung ....
Good Luck to me...


3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck dear !

CikLilyPutih said...

comel! gambo yg last tuh

tifa said...

ahahah ..gambo masa mude :)

Click click Nuffnang