Kawan - kawan

Tuesday, November 9, 2010

Farhan demam

Rindunya nak berblog tapi tak ade mood .
Farhan demam nak tumbuh gigi geraham sejak jumaat .
Till now dia tak mahu makan .Susu jangan haraplah .
Favorite dia pun tak disentuhnya .
Risau . Tidur malam memang idak le …dia dok layan upin ipin bagi ilang sakit giginya.
Sian dia .
Tifa yang dok teman dia berjaga pun udah kena demam selsema.
Anak beranak demam …
Kawan-kawan , ada tips mau share tak ? 
Macam mana nak kurangkan sakit gigi Farhan ni ?

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

anak eliss tadak pulak sampai tak tidur ms tumbuh gigi.bg dia aiskrim kot bagi sejuk2 gusi dia :)

Faizal n Fashitah said...

Dah jumpe doktor? Anyway, bleh berikan ubat Gripe Water untuk kurangkan kesakitan n byk2 doa semoga dipermudahkan proses pertumbuhan gigi tu :)

Faizal n Fashitah said...

Owh satu lagi.. akak boleh bacakan fatihah 7 kali dan salawat sebelum bagi dia grip water tu k.

Click click Nuffnang