Kawan - kawan

Friday, September 3, 2010

Episod tak bangun sahur

Sepanjang Ramadhan kali ni , tak pernah kami skip sahur .

Inilah kali pertama skip sahur .

Semalam Tifa tertidur.

Apa pun tak bawak nak ke bilik .

Telefon kesayangan sebagai alarm .

Semua tak bawa naik atas.

Kerja rumah pun ada yang terbengkalai.

Kes tertidur sambil melayan Farhan yang sakit montot, akibat banyak sangat poo poo.

Semalam kan dia cirit birit.

So tak berseluar la Farhan semalam…sambil tidur tertonggeng . Tomey …

 

Baju pun tak tukar . Pakaila baju jalan bawa ke tidur.

Tifa sedar juga ada cakap ngan my hubby , tapi mamai.

Bangun-bangun lagi 5 minit nak habis imsak.

Bagi hubby minum air , then dia pun sambung tidur balik .

Bukan sengaja kan .

 

Inilah 1st time tak bangun sahur . Let’s see boleh tahan ke tak . Jangan mengigil udah .

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku last week, terkejut2 dah 630..huawaaaa...

tifa said...

alahai ...lagi tak sempat tu
:)

Click click Nuffnang