Kawan - kawan

Tuesday, June 8, 2010

Mari join Little's mama's love contest




Kawan- kawan, mari join contest by Kak Ros !!!
Menarik tau .

It's call

by


Then 1st of all, mari kita menjawab soalan -
Nak jawapan tahu jawapannya mestilah surf dua-dua link kat atas tu . Insyaallah kawan-kawan jumpa jawapannya.
Mari cuba jaya okay :)
Answer :
* Name one of the photography package by Little Kids Photography
HAPPY MOMENTS – RM297 each
New Arrival
Aqiqah
Birthday
Family
Friendship
* Name one of the item on sale at Little Mama’s LOVE Baby Boutique

Bolero Jacket - Flower Power

RM37.00 RM27.00


Pendapat saya tentang :
 “What’s interesting about Little Kids Photography and Little Mama’s LOVE?”
What interesting ? 
Apa yang menariknya tentang kedua-dua website ini. 
1.My personal point of view
Kak Ros herself.
She is friendly and i'm sure mesti seronok kalau dapat  bekerjasama dengan Kak Ros.

Then , Tifa sangat suka Cik Izzah menjadi model .
Sangat comel dan bergaya.Bersahaja pula tu. Itu yang Tifa suka.Memang ada potential jadi model.

Little Kids Photography
Kak Ros tunjukkan betapa sayangnya dia pada photography by sharing it with us.
I think sebab itu adanya Little Kids Photography ni.
Sayangnya pada children pun boleh dilihat daripada gambar-gambar yang diambilnya.
She did such a wonderful job !!!
Gambar-gambar yang diambil sangat cantik!
Technically ,quality photo yang sangat cantik, menarik dan hidup !
Kalau ada peluang memang Tifa nak booked Kak Ros lah lepas ni :)
Nak ambil gambar Farhan la apa lagi .
Package & harga yang berpatutan .
Portfolionya disusun dengan begitu menarik sekali .
love it very much .
Very informative for the one yang baru dalam dunia photography - macam Tifa, banyak yang Tifa dapat from this website.


Pada Tifa most of the photos yang di capture Kak Ros memang sangat cantik.

Little's Mama's Love


Website ini pula, she shows her love pada sewing.
Jangan tak tau, ada yang Kak Ros buat sendiri.
Website yang sangat interactive.
Kemas dan mudah untuk dilihat. Nak loading pun cepat.
Ada di antara product yang di buat sendiri by Kak Rose.
Kak Ros, Tifa sangat suka that apron. 
Tifa sangat adore orang yang boleh buat handmade ni.
Bukan satu perkara yang mudah ye kawan-kawan and material dia sangat cantik dan berkualiti.
Kan best kalau Tifa ada anak perempuan.
Boleh beli barang handmade Kak Ros.
Kemas dan barangnya pun berpatutan yet berkualiti.
I love it.



Kalau nak tahu lebih lanjut pasal contest ni please visit website below ya.

Dan ada optional task yang we need to do.
Since Tifa dah lama connect with google to all the website memang tak ada problem la.
Tapi pada yang belum , sila buat ye.
Walaupun tak wajib,
Nak dapat markah lebih tak ?

1. OPTIONAL – Follow Little Mama’s LOVE Baby Boutique with Google Friends Connect -Done

2. OPTIONAL – Create an account/register with Little Mama’s LOVE - Done

3. OPTIONAL – Join Little Mama’s LOVE Mailing List (simple, enter email only – see Mailing List box on left sidebar) -Done
4. OPTIONAL – Follow Little Kids Photography with Google Friends Connect -Done

5. OPTIONAL – Like Little Kids Photography on Facebook  -done

6. OPTIONAL – Follow Malaysia Online Shopping Guide with Google Friends Connect-done

7. OPTIONAL – Like Malaysia Online Shopping Guide on Facebook-done

8. OPTIONAL – Follow Little Mama’s Diary with Google Friends Connect - done

9. OPTIONAL – Follow Mom Bloggers Planet with Google Friends Connect -done

 
GOOGLE FRIEND ID Tifa natifar784@gmail.com  
FACEBOOK ID in the entry

* Please mention your FIRST NAME or EMAIL in the entry if you register with Little Mama’s LOVE
1st name Siti Farah

4 comments:

Wan Anie said...

good luck

Momma Mia said...

wah laju nyer n3. good luck dear!

Little Mama said...

tifa,

congrats' u're satu burung yg terbang awal *early birdie.. hadiah kena tunggu i made with love dulu lah...give me 2 weeks lor ;)

Little Mama™ said...

dear tifa, ada syarat baru untuk contest ini
harap dapat diletakkan banner contest dan link di sidebar blog juga
terima kasih banyak-banyak kerana menyertai contest ini.. love u!

Click click Nuffnang