Kawan - kawan

Tuesday, May 4, 2010

Fesyen Tudung sekarang

Macam macam Fesyen tudung sekarang ...
Sampai tak sempat nak ikut .

Tapi semuanya sangat menarik .
Tak payah pun nak jalan jalan pergi cari tudung .
Semuanya hanya beronline .
Kadang-kadang tak sempat pun mencuba tudung yang baru, dah ada fesyen tudung lain .
Tak aci la macam ni ...
Macam macam ada.
Seronok tengok banyak pilihan sampaikan rambang mata.

As of now, Tifa favourite tudung syria.
Walaupun mukaku bulat, tapi tetap nak mencuba.
Tudung arini la, tudung anggerik, tudung ....macam macam branding sampai dah tak tau nama.
Lepas ni nak try tudung Fareeda and Hajaba pula. Itu pun kalau ada budget :) Because little bit pricey bagi Tifa.
Tudung yang ada tu nak campak kat mana :)
Yang senang sikit, mix and match ...baru nampak macam baru .
Jangan membazir. Bila pikir balik tujuan kita memakai tudung , adalah insaf sikit.
Tapi memang tak tahan bila jumpa tudung yang sangat cantik itu :)

Apa salahnya mencuba kan kan kan.
* Nanti la Tifa tunjuk acara mengediks pakai tudung.
Mode syok sendiri.
Tengah seronok buka online boutique .....best la...geram pun ada

3 comments:

AA said...

sila-sila upload acara menggediks pakai tudung.. hihi..

Nieza Ishak said...

Tifa,

sila tepekkkkkk ... dengan tudung2 baru mu itewwww. Kasi nieza merembess ..hihihi

Cikgu ILi said...

Masalahnya sekarang..tokei jual tudung pun tak tahan nak beli..
Betul la..cepat betul revolusi tudung ni.

Click click Nuffnang