Kawan - kawan

Monday, April 5, 2010

I know what you did last wekeend

Apa lagi kalau tak melayan kerenah anak bujang kami yang sorang ni. Walaupun tak larat nak layan tapi without Farhan shopping dengan kami berdua , memang sangat tak meriah dengan mulut dia yang dah mula membebel. Syok dengar walaupun kami tak pandai baby language ni.Tengok lah tu . macam macam gaya mulut Farhan tu. Tak berhenti bercakap macam bertih jagung . Seronok kot jumpa ramai orang :)

2 comments:

eynda said...

Memang pegi mana pun kalau tak bawak anak rasa kurang meriah kan...

tifa said...

betul betul..biar la huru hara @ susah sikit asalkan anak ada dengan kita :)

Click click Nuffnang