Kawan - kawan

Wednesday, October 20, 2010

Persediaan untuk pergi training

Macam ke pi jauh sangat . 1 jam perjalanan aje . Tapi plan mesti cun . Kalau idak kucar kacir jadinya.




1. Minda – Tinggal anak kat rumah .

Camanalah ayah nak jaga Farhan. Psiko sekejap. Kalau tak cuba tak tahu kan ?

Tak apa praktis untuk tinggalkan Farhan untuk jalan-jalan next year .

My sistas Tifa panggil as backup plan . Boleh jer kot.



2. Pesanan – Dah ready nota panjang-panjang untuk my sistas and my hubby.

Do and don’ts for Farhan .

Siang my babysitter jaga malam my two sisyers and hubby jaga. Harap- harap everything is going alright .

Lepas ni boleh tinggal lagi.

3. Ready untuk mencari signal telephone – Ini yang susah sikit ni. Dengar khabar dekat sana tak ada signal. Camno tu ? 3 days without handphone . Sabar ajelah weyh . Walau bagaimanapun Tifa nak carikkkk juga.

4. Ready for paint ball- Maasyuk . Cubaan kedua bermain paintball. Haritue masyuk tul main paintball. Macam main perang perang . This time nak main lagik . Kalau takut larik….

5. Tidur sorang sorang – Besa kami berhimpit himpit tiga orang . Ni sorang aje…adoi …boleh ke nak hadapi kenyataan.Dasar budak manja.

6. Adengan nangis menangis- Confirm diorang akan masukkan slot neng yatimah . Nangis tak ingat la weiiyh . Ni yang tak boleh blah ni.

1 comment:

kak ina kl said...

oooo..sibuk gi training..kecian budak kecik dan budak besar kena tinggal.

nanti tenguk e mail yer

Click click Nuffnang