Kawan - kawan

Tuesday, October 19, 2010

Pinkies Kempen Kanser Serviks

Team Pink mahu melawan kanser serviks ….


Sudah buat pap smear?

Dulu Tifa sangat penakut .

Bila dah buat ok aje. TAK SAKIT ..
Macam semut gigit.

Mesti buat tiap-tiap tahun ye.



Kanser …musuh no 1 wanita…

Mari tambah ilmu kawan –kawan…

Lawati website mereke Pocc

Mencegah lebih baik daripada mengubati kan ?



Nak tau lebih mendalam mengenai kanser serviks?

Apa simptomnya, then siapa yang berisiko tinggi.

Selepas itu , siap ada evaluation test untuk kita tahu di mana kita berada.

Then , ada info how to prevent .

“Sharing is caring “

2 comments:

Nia said...

uii,..mmg Tifa. Lps habis mini confinement ni, nak buat. risau nih.

kak ina kl said...

aduhai nak selak kain lah yang malas ni..dah lama dah tak check..

kalau serius nak , insyallah akak gi ke shah alam hari sabtu ni...ada member nak jugak...akak bawakkan..

kat mana pick point yang senang..stadium shah alam ker, tesco ker ataupun wet world

bagitau kamu duk area mana yer dan berapa byk nak...pastu bagi no senang skt.

Click click Nuffnang