Kawan - kawan

Friday, March 12, 2010

Orang pregnant kita nak pregnant,,,,

Around tifa semua nya pregnant.
Camno ni ?
Membuatkan Tifa jadi jeles pada mereka.
Macam berjanji janji pula mereka.
Mereka kata tak lama lagi mereka nak pass batton pada kami yang tengah rileks belum nak tambah lagi satu nih . Patutkah ?
Tapi kat office memang semua orang macam tunggu turn .
Gilir gilir la...kalau tak sapa nak buat kerja.
Nanti kosong pulak office .Sape nak jawab ?
Adakah Tifa akan menambahkan lagi satu?
Ikut kan hati mahu .
Tapi bila fikirkan other reason .
Terpaksa ku timbangkan .
Farhan 
Ayah 
Environment 
Kerja
Patutkan ibu petimbangkan semua faktor itu .
Larat ke ?
Bila masa sakit , memang tak moh dak beranak.
Tapi bila dah bersalin rasa nak beranak lagi ? 
Tapi rindu tengok muka baby yang kiut miut itu .
Baby girl la pulak :)




4 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehe... kalo dah ade niat tuh okeh dah.. muahaha..

Suliana said...

samalah..saya pun harap kalau pregnant lagi, nak baby girl plak:-) tungu aqil besar sikit je lagi..huhu

zh-ena said...

ea pun harap ena akan pregnant lg sblm umur cecah 30 thn depan huhuhuhu

nak bg adik pd umairah

tifa said...

waa. sumer nak pregnant lagi ye...jom pregnant sama2 nak ?

Click click Nuffnang