Kawan - kawan

Thursday, March 25, 2010

Mengenal orang dengan handwriting


Ibu terpanggil untuk share with kawan kawan ....
Ibu baca entry from Uncle Lee tentang handwriting bagaimana kita boleh mengenal character seseorang melalui handwritung dan juga signature orang orang yang famous amous tu .
Tulisannya sangat menarik& in detail . 
Panjang juga explaination dia berjela-jela :)
Tapi tak rugi kalau baca. 
We can gain a good knowledge. Sharing is caring maa
* Sebenarnya pernah juga terdengar pasal handwriting and signature.
Dan diorang sudah advance buat analysis on signature and handwriting .
Hebatkan. Tak silap ibu it's called Graphology
Nak tahu lebih lanjut tanya wiki ye ..
Ilmu kalau tak disampaikan tidak berguna . Betul tak ? 
Buat apa buat pekasam ? 
Ibu siap belek my signature . Tapi tak tahu ada makna ke :)
Tak pandai la jadi nujum pak belalang :)

3 comments:

zh-ena said...

tulisan ena mcm cakar ayam jea
tulis sendiri tapi tak paham apa yg di tulis

tifa said...

Tifa pun sama...kadang kadang lepas tulis dah tak tau apa yang Tifa tulis :)

unlisted_one said...

nak nilai melalui tulisan? hehe..
pening tuh, rajin betul buat kajian,
kalau tulisan masa kelam kabut, lg pyh nak judge tuh.

Click click Nuffnang