Kawan - kawan

Thursday, February 4, 2010

Yeay! Dapat ticket free


Before this tifa buat entry about My valentine .
And luckly i received the email invitation for the premiere screen selasa depan.
Farhan? Ibu nak suruh makcik dia tolong jaga boleh ? Bagi peuan pada ibu and ayah dia untuk berdating and ibu dah log masa ayah. No appoinment okay ayah . Kalau tak ibu merajuk . Bukan selalu pun .
Tak sabar nak tengok my valentine nih :)
Kira advanced untuk valentine lah ye.
*Ibu dan ayah x sambut valentine pun.

Hope cerita ni Best. Tengok pelakon pelakonnya pun dah buat ibu tak sabar nak tengok and
yang penting ianya Free maa. :)

2 comments:

Zuhaini said...

saya pun!! :) tapi saya bawak alia kot..x dak sapa nak jaga.. ;)

{travel junkie lady} said...

congrats~!

Click click Nuffnang