Kawan - kawan

Friday, January 8, 2010

Budak yang kuat makan





Farhan tak mau tidur . Ibu check kenapa dia tak mahu tidur . Sekarang dia tidur sangat lambat okay . Pukul 10 malam baru nak tidur. Itu pun Farhan tak akan tidur kalau tak tutup lampu .

1. Nak bermain since ramai budak budak di rumah baby sitter nya
2. Dia nak besar agaknya .
3. Or dia memang budak yang active
4. Nak tumbuh gigi ke?

Interview pun dah dibuat dengan Mak Mun . Mak mun kata Farhan tak tidur satu hari okay . Biar betul . Tak penat ke . Ibu ingatkan balik rumah dia tak tidur . Rupa- rupanya tidur lambat juga. Astaga . Tak boleh jadi ni

Malamnya pula dia asyik bangun je . Minum nenen ibu ,macam tak puas. Susah hati juga ibu . Dan dia kerap bangun .Mak mun ada cakap Farhan tak makan malam lagi . KASIHAN anak ibu.

source

eSOKnya ibu suruh mak mun kasi Farhan makan . Farhan ni kalau suap apa apa pun mesti dia mamam. Budak yang sangat tak kisah . Apa kami makan dia pun makan.itu yang ibu suka.

Farhan memang berselera bab makan makan ni . Ibu suka Farhan mamam sebab dia akan duduk elok elok and focus pada makanan . Makan la ikut suka kamu Farhan . Yang penting jangan jadi macam kat bawah ni :)

source

So apabila dia dah mamam . Minum susu n terus tidur . Sangat mudah kan ? So lepas ni ibu mesti pastikan supaya perut Farhan kenyang selalu :)

1 comment:

Zuhaini said...

wah.. hebat! 1 hari tak tidur! kalau alia, siang hari tak tidur, malamnya sure pukul 8 dah lelap.. hihi :)

Click click Nuffnang