Kawan - kawan

Saturday, December 12, 2009

color me corby





Hari ini Ibu n Farhan jalan2 ke sunway pyramid......saje nak cuci mata...Jalan2 kami x kan sah kalau tak melawat ke Tempat orang jual phone. Memang favorite ayah tau . Kitorang slalu lawat kat dua tempat je kalau nak cari phone. kat sebuah kedai yang jual phone n satu kat tempat kat kedai yang jual pda.


Mula 2 kami ke tempat yang jual pda.x de pape yang menarik pun. So kami pun gerak ke tempat orang jual handphone.





Mata ibu terpandang pada satu telephone ni yang sangat simple, modern n looks exclusive.


Nak tau ape?






Samsung Corby maaa. Cantik x ??? Warna kuning ni mmg favorite ibulah. mmg kalau sekali tengok nak tengok skali lagi. So ibu mintak nak tgk n test spec dia . Tokey tu pun okey je. Pelanggan tetap die. Seriously not bad. Sesuai la kiranya ngan ibu . Display dia pun ibu suka . Bila touch the skrin ada "feel" dia. Mula mula mmg ibu tak sangka dengan harga yang ditawarkan boleh dapat touch skrin. Biar betolllll.



Depan dia pun menarik tau . kecil aje n mmg sesuai untuk orang pompuan macam ibu. I like the surface, berkilat2. Kalau dapat mmg ibu dah tau nak buat apa .






Tgk tu siap berposing lagi ngan tepon tu walaupun bukan ibu punya .Uhuhu ...pegang pun jadilah.




Tengok tu ibu posing lagi . Ibu rasa tepon ni amat sesuai untuk golongan muda, executive, suri rumah, remaja n yang inginkan kelainan. Dan harganya amat berpatutan. RMXXX . oK LA TU .

Sapa yang sakan bertwitter ke face book ke ..mmg sesuai sangat lah .

Kalau nak tau spec yang lain bole check kat GSM ARENA. sedetail detailnya diorang explain.

Lepas dah kuar daritempat tepon, kitorang jumpa papan iklan yang besar gabak advertisement samsung corby. Then ayah suruh ibu dok kat situ then amik gambo.......Ok la tu x dapat yang betul dapat amik gambar pun jadilah.Ehehe.


Kenapa warna kuning menjadi pilihan ibu ???

1. Warna yang ceria

2. Mudah dikenali

3. Lain dari yang lain

1 comment:

ira said...

mak ckp ko dh mkin cekung..
mata ko lebam...
mak suro jge kesihatan...

Click click Nuffnang