Kawan - kawan

Wednesday, July 4, 2012

Idea Bilik tidur unik

Pagi pagi ni jom tengok katil:) Boleh mendatangkan rasa mengantuk . Tifa rasa inspirasi bilik tidur ni sangat unik . Tak pernah terfikir dek akal orang boleh keluarkan idea begini . Kos pun mesti tinggi jugak kan ?
Semuanya untuk kepuasan. Mesti depan tidur lena . Ikut taste masing masing .
Gambar gambar di bawah ni menarik minat Tifa . Mana tau boleh jadi kenyataan kan :)


Wau tidur atas air . Kalau Tifa yang ganas ni , confirm jatuh dalam air .


Aku sure lemas duduk dalam ni . Rasa rimas . Ada yang suka ke ?

Out door tu :) Tapi kos  tinggi ni.
Kena beli tanah dulu baru boleh buat :)

Suka yang ini sebab simple , nice dan tak ada bumbung . Boleh nampak langit .

Siapa sanggup tidur atas makanan angkat tangan :)
Rasa rasa siapa yang mampu buat macam ni ?

Siapa yang bawah BMI jer boleh naik kot :)

This is nice too :)

La la land

Good morning Mr Batman

Tifa rasa orang ni sleep walker





1 comment:

Eliss Mie said...

yang tmpt tidur mcm dlm keranda tu memang scary. hehehe

Click click Nuffnang