Kawan - kawan

Wednesday, April 18, 2012

dah nak masuk 3 tahun

Budak ni next week dah nak masuk 3 tahun .
Memang sangat tak sedar ok .
Bangun nampak muka si kecik ni .
Nak tidur pun kena tidurkan dia kadang kadang dia tidurkan aku .
"Macam tak percaya " tag line baru Farhan .
Sekejap jer kan .
Boleh tambah lagi satu pulak .
3 tahun ni macam sekejap jer .
Aku still nak dukung dia macam baby, still nak gomol dia , still nak cubit pipi dia . Still anggap dia baby lagi .
Dan dia pun perasan yang dia tu baby .
Mintak dukung pulak tu .
 Kalau ikutkan hati tak larat pakai high heel angkut dia ke sana ke mari .
Terpaksa pakai flat shoe . Berkorban apa sajer :)
Budak ni banyak akal . Macam macam idea dia ada . Nak marah pun tak jadi boleh tergelak .
Budak ni sangat garang dan boleh jer jadi bodyguard ibu .
 Dan sangat protective. Sapa usik ibu dia jagalah :)
Suka makan makan dan kawan ibu bercakap. Suka buat lawak tak hengat .
Ayam goreng memang tak boleh tinggal walaupun unhealthy food .
That's why Tifa selalu roastedkan ayam tu untuk Farhan ajer .

Walaupun kadang kadang notty tak hengat , dan menganggap ibunya ultraman cantek( sangat obses dengan ultraman lately) , ibu tetap sayang Farhan...
"Bila ku berduka engkau hiburkan slalu " keluar dari mulut Farhan bila nak pujuk ibu.
Tak tau nak bagi dia hadiah apa , tapi yang penting kitorang akan celebrate kat seremban bersama Mak Long dia sebab bufday depa dekat dekat . Tak de buat party . Kira celebrate seisi keluarga jer la kan kan :)

3 comments:

Nieza Ishak said...

ingatkan farhan sebaya zulaikha, rupanya muda setahun ... ;)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ank ila pun thn nie msuk 3 thn.kejap je msa berlalukn?

Click click Nuffnang