Kawan - kawan

Tuesday, August 23, 2011

Farhan buat silat ultraman

It's happened during gathering dengan geng geng masa study kat korea last week.
Alamak farhan ni dah terpengaruh dengan ultraman rupanya. Siap bukak silat ultraman kata my fren .
Nak pujuk makan dengan ultraman. Nak tidur pub tengoj ultraman. Tapi belum lagi mintak baju ultraman ke, mainan ultraman.
Cerita ultraman ni sejak zaman tifa kecik sampai ke zaman anak tifa. Silap silap sampai ke zaman cucu cicit. Tetap tak lapuk dek zaman.
Sungguh pun terpengaruh, tifa suka cakap ultraman nak lawan orang jahat. Apa apa pun jgn bergaduh , kalau tak tak boleh jadi ultraman. Terapkan juga nilai nilai murni di samping mereka bermain.kalau tak sia sia ajer.

2 comments:

Nieza Ishak said...

hahahaah ... macam org berpancak silat jerk tifa hihihi. yang bagusnya dia 'tak malu'. bukan tak malu apa .. kira berani berhadapan org ramai .. ;)

tifa said...

Farhan mula mula pemalu dah abis malu mula tunjuk belang :)

Click click Nuffnang