Kawan - kawan

Monday, November 15, 2010

Kisah bag laptop baru

Bag Gin & Jacqie sudah sampai . Seronok betul .Cantik sangat . Polka Dot satin yang sangat cantik . Impressive. Good bye my old black laptop case . Sekrang Tifa dah bawa pi opis . Memang just nice dengan my laptop . Boleh sling lagi . Itu yang Tifa suka sangat . Ada banyak compartment . Senang nak masukkan macam -macam .

Cantik tak kawan-kawan ? Functional bag yet cantik and sangat suka.
Nanti Tifa nak beli bag Gin and Jacqie lagi .
Best best ...
Thank Gin & Jacqie and mombloggers .
Nanti Tiaf join contest lagi ye .....

2 comments:

Hanz said...

waaa...jeles2..memang kepingin nak ini laptop bag..tapi nk join aritu pun x sempat2..

Lucky u Tifa, memang sangat cantik! :)

tifa said...

Memang Hanz sangat cantik . i memang dah fall in love dengan G&J. Memang nak tambah collection lagi ni :)

Click click Nuffnang