Kawan - kawan

Wednesday, November 3, 2010

Bila kena ajuk

Ajuk tu ikut kan kan?
BM Tifa tak terror pun ..
Farhan suka ikut apa Tifa suka buat .
Rupanya Farhan dalam diam tengok apa ibu dia buat .
Dia tolong Tifa "jemur " baju .
Kalau air tumpah cepat cepat lari kat dapur amik kain .
Kalau sisa sisa makanan tumpah kat lantai  dia tolong kutipkan .
Bab vacum carpet memang aktiviti dia paling suka nak tolong .
Tak suruh pun , dah naik atas vacuum tu .
Suka bila anak tolong kita .Happy nye....saya nak happy jugak tak kira.
Walaupun apa yang dia tolong tu jadikan kita buat kerja dua kali .
Tifa appreciate ..Semoga bila besar Rajin tolong ibu ...
Pernah  tak perkara nie terjadi pada anak-anak kita ?

2 comments:

Q said...

rajin ye farhan tolong ibu. huhuhu

tifa said...

rAJIN BUDAK -BUDAK .....apa lah sangat but heppi bila spending time with him

Click click Nuffnang