Kawan - kawan

Monday, September 20, 2010

More than just a bag

All mommies....Mari join contest from ....



Nak tahu lebih lanjut, sila klik di bawah okay...







Let's answer the Question ....

Soalan Pertama

TWO (2) Gin&Jacqie bags that you really love and why you want it so much

Mula mula , surfinglah dulu website Gin and Jacqie and pick mana yang berkenan di hati...

I choose ...

O-N-E ....

Story 1 :

Saya ada laptop case …it’s black …tak beli pun.
Beli laptop, dapat free laptop case.


 Apa ada dengan hitam ?
  Nampak boring...
 Buruk...
 Malu dan segan nak bawa ke mana -mana..

I think it's better to have this one ….

Sleek Joannes Laptop bag
I want it badly because selain menjadi hadiah contest ini...
* kalau menang confirm my dream come true. 
                      It's look really nice
Handy pula tu
Very light
                         Polka dots gitu.

Bag yang kita bawa menjadi salah satu accesories yang orang tak akan lepas pandang bila tengok kita.So , nak tak nak memang kita perlu memilih bag yang sesuai dengan kita.


My exisiting laptop case look so boring and dull …I mean it.Kalau bag colourful, barulah seronok untuk dibawa.
Kalaulah Tifa dapat Sleek Joannes Laptop bag from Gin and Jacqie, pasti hati berbunga riang . Siapa tak suka hadiah kan ?

Bukan itu sahaja, selain digunakan sebagai laptop bag,bag ni banyak function lain. Compartmentnya sangatlah banyak yang membuatkan saya terover excited,siap ada additional compartment untuk letak document and battery pack...dan juga untuk letak mouse dan handphone.
Tak perlu lagi Tifa bawa separate bag untuk letak itu semua.
Malahan nak letak pen pun boleh.Boleh letak dua lagi.
Sangat - sangat la worth to buy item .

Dan jika mahukan kelainan....laptop bag ini mempunyai sling ....so kalau kiri kanan tak cukup tangan , slingkan aje bag tu...lagi pula kalau tengah dukung Farhan.

That's why i want it badly ...
and most importantly,


It’s from GIN AND JACQIE ….
pasti nampak menarik dan trendy...

                                 t-w-o


I fall in love at the first sight with COLORFUL SUZANNA...Oh Suzanna...

 






It will cheerful my life if i have this...
Satu masalah yang Tifa hadapi sekarang ..Tifa terpaksa membawa dua bag kemana-mana..memang tak boleh tinggal. It's a must..saya rasa all mommies menghadapi masalah yang sama.

Saya perlu bawa...
                          1. Handbag



2. Bag Farhan- Kelengkapan baby la apa lagi

Kalau saya ada bag from Gin and Jacqie ni,ia dapat menyelesaikan my problem. Mudahlah membawa hanya satu bag ke mana-mana.

Bolehlah Tifa letakkan diapers Farhan, botol susu, bedak, towel kecil dan bermacam-macam barang-barang Farhan.
Sambil tu Tifa pun boleh tumpang sekaki, put my wallet and my handphone. And also my make-up.
You know ....perempuan ..Macam -macam yang nak dibawa.Dengan pertolongan Cik Suzanna ni,tak perlulah Tifa bawa two bags separately.



Changing mat pun ada, so bolehlah Tifa tukar diapers Farhan kat mana-mana. Tak yah nak cari changing room.Yang bestnya, sambil dukung Farhan pun boleh bawa Suzanna ni sebab ada sling .Kalau yang ada anak tu memang tahulah macam mana susahnya nak bawa anak and at the same time nak bawa barang. Yang jalan dengan hubby tu memang no problem, tapi kalau bawa anak tak berteman ni memang parah tak ingat. 
Possibility nak tinggal barang pun senang.
dan yang penting sangat organize.

 Soalan kedua

WHY moms should get a bag from Gin&Jacqie

Gin and Jacqie bag is more than just a bag ....it's multi- function. Sangat membantu all mommies out there.

For mommies

It's trendy ...
Materialnya superb quality and corak yang sangat cantik.
I really luv it. Kalau bawa back from Gin and Jacqie, orang tak akan sangka dalam bag tu ada bermacam-macam barang ...tak macam bag baby pun. 

It's multi-functional bag ...
Mommies mommies semua....bag from Gin and Jacqie ni sangat berguna untuk kita.I have one and i want to have another one.My hubby pun suka sebab dia tak perlu nak tolong Tifa untuk bawa bag lain.Bukanlah dia tak mahu menolong. Tapi kalau dah masuk ladies,takkanlah dia nak masuk sekali kan? 
All in one.



Well organize...
Based on my experience, it's really organize...multi-pocket make me feel well-organize..senang nak cari barang. Satu pocket , satu barang. Tak kelam kabut.Kalau anak ramai pun tak ada masalah.My hubby pun senang mahu cari barang.

Ever Green
Digunakan bila bila masa...10 tahun lagi pun still evergreen.Tifa suka sangat ....nak pergi majlis, nak pergi kerja ...you named it...casual /formal..Boleh saja...Orang tak akan percaya dalam bag tu ada macam-macam.

The price is affordable
Tifa rasa kalau nak compare dengan kualiti , bag Gin and Jacqie ni sangat affordable. Material yang dipakai tahan lama.Memang kalau dah guna sekali pasti nak beli lagi.
-Ikhlas dari seorang pengguna Gin and Jacqie :)
So apa tunggu lagi ....let' s have one ...
"Sharing is caring "



















5 comments:

nadiah said...

salam sis,pjgnya n3 pandai sis karang,
nak join jgk la tapi tak pandai karang pjg2...
good luck saya ucapkan..

nadiah said...

tahniah menang...

CatlinaFly said...

tahniah :) memang the best entry!

ummu said...

Salam tifa
tahniah,menang

Anonymous said...

[p][url=http://www.cheappsneakershoes.com]air jordan shoes[/url] e . Also you can keep the usual tourist knick knacks of hats, sunglasses, and swimwear . Since its beginning new and new designs will be released each year . y pairs of Nike shoes for basketball? It's surprising I merely declared . Pronation has [url=http://www.newsneakershoes.com]cheap air jordans[/url] to do with how your foot strikes the top . The best place to find these nice and affordable shoes is internet, types of web pages which sell and market these cheap shoes . The therapy lamp is usually [url=http://www.newsneakershoes.com]discount air jordans[/url] a desert packed with hills and mountains, perfectly located at the southern region of the united states . Sweet style of essentially the most lovable girls, rice and snow boots echoing green dress is good and charming, [url=http://www.cheappsneakershoes.com]jordan shoes[/url] more people think the women young and lively uggs sale clearance.[/p][p]In a typical football season AU normally has about [url=http://www.cheappsneakershoes.com]michael jordan shoes[/url] eleven football games on their own fall schedule . BoredomThis [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordans free shipping[/url] is an important factor . They may be fastened having a zipper side . The jump out of them shoes is because they contain the Shox system on the heel, that may provide the wearer the cushioning and comfort how they requirement for an intense activity . pradahandbagsoutletuss . you do not buy another pair to search! [url=http://www.cheappsneakershoes.com]cheap air jordan shoes[/url] (4) With the old company is already running for 25 years, you possibly can trust the business and obtain without hesitation . Another excellent thing the sneaker has looking for it is the idea that it is really quite stylish and stylish . SandalsThere are lots of various kinds of ladies sandals available.[/p]

Click click Nuffnang