Kawan - kawan

Monday, May 24, 2010

Credit Card punya cerita

Camno orang boleh kita ada credit card ?
Cuba teka ?
Hari ni Tifa angin satu badan, tiba-tiba saya mendapat call, kononnya dia nak bagai card diskaun untuk credit card saya.
Yang memelikkan lagi, camna diorang boleh ada my phone number sedangkan credit card pun saya tak dapat lagi.
So faham-faham la sendiri siapa yang telah memberikan nombor telefon saya itu.
Sejak akhir-akhir ini ( masa sudah dapat credit card) . Nombor-nombor pelik selalu mengganggu.
Itu yang hangin satu badan.
My hubby siap kata lagi , dia ada dengar biasanya bank bank ni pi dok jual database. Betul ke ?
Ahahahah toonglah jangan buat macam ni. Mengganggu ok. Mereka akan telefon berulang ulang kali . Sampai saya fed up.
Buat mood Tifa hilang hari ini.
Mereka sangat annoying. Dah kita tak mau bei barang diorang siap marah lagi.Suka hati saya nak beli ke tidak.
Lagilah saya hangin hari ini sebab mereka tipu saya.
Buat dapat dosa aje. Nasib baik saya sangat kedekut. So, yang suka teefon nak jual itu ini, saya tak layan ye.
Banyak lagi call yang perlu nak dijawab.

5 comments:

Sharinginfoz said...

ni mesti kes ada orang dalam ke bagi number or jual pada pihak ketiga tension kan

Kaitan Jumlah Entry and Pelawat

Nieza Ishak said...

so far nieza tak pernah kena pulak camni. kalo sms ada la jugak nokia + celcom hantar.

cimb ok lagi kot .. sbb cc nieza cimb

yangyuyu said...

saya pun selalu dpt call..suruh beli insurance, suruh daftar itu ini..diskaun hotel etc..bila kita kata taknak, dia marah..adoi..

tifa said...

Tu la yang masalahnya.Mengganggu privacy kita kan ? Bank-bank sila jangan nak cari duit cara macam ni. Saya yang pakai satu bank ni memang confirm dah tau siapa punya kerja. Memang nak kena warning diorang ni.

Hanz said...

My hubs slalu kena ni...macam2 insurans diaorang nak jual, time-share la, nak bagi duit cash lagilah macam loan..bila hubs dah terminate sumuer card dia, diaorang tak puas hati siap offer nak increase limit & nak bagi hadiah bagai...skarang ni baru aman setelah beberapa kali tapis & no more card! :>

Click click Nuffnang