Kawan - kawan

Thursday, August 12, 2010

Luruskan rambut and brestfeeding .......ada effect ke ?

Rambut sudah mengembang . Kerinting –kerinting .

Tifa rasa sangatlah rimas…..

Persoalan yang bermain di fikiran . Bolehke nak straightening  rambut yang sudah kerinting ini ….sementara kita tengah BF ?

Ada side effect tak pada susu ….sama ada chemical tu masuk dlama susu ke tidak ?

Tifa ada baca forum ….ada yang kata boleh ada yang kata tidak .

Mana satu yang betul ni….sudah tidak tahan dengan rambutku  yang kerinting-kerinting ini…panajng pula tu . Nak potong saying….

Any suggestion dan pendapat?

Marilah berkongsi dengan saya.

Tak tahu ni…..

Nak melawa …tapi kesian kan anak…Kalau boleh straightening , sekarang juga tifa nak pi buat …

·         Heheh bersemangat la pulak . Tengah kerja maaa…..Hujung minggu la apa lagi ….

3 comments:

iswatie "colours of life" said...

no idea jugak coz nanti lps bersalin pun plan nak full bf ....n in the same time nak potong n straightkan rambut....coz skrg pun rasa rambut mengerbang mcm hantu

Nieza Ishak said...

rasanya time pregnant jerk kot tak boleh. skrg ni ok kot ...

tp entah ... hihihi

tifa said...

OOO macam tu ye....ok la macam tu boleh buat rambut raya :)

Click click Nuffnang