Kawan - kawan

Sunday, January 17, 2010

Laptop dua bijik ...

Tajuk entry je lebey :)
Sebenarnya ibu pergi beli laptop baru yang harganya murah aje, tapi kira okay la nak pakai di rumah .
Dah seminggu dah umur laptopku itu dan memang berbaloi beli .
So far memang laju dan sangat worth to buy . Yang penting tahan . Buat nya Farhan buat aktiviti bertukang tak ke naya.Better choose yang tahan sikit. Kalau fragile susah kang nak cari yang lain.
My opinion ni based on my daily use. Setakat nak berblog and nak edit gambar anak kira okay sangat. Bukannya nak compare dengan yang dah power komputer :)
Anyway, dah lama we all search for the new laptop and within our budget .
Akhirnya dapat juga.
After dah beli and try the performance, i suggest the laptop to my sisters who is a student .
And we ask her to try it.
Ibu cakap kat dia...Kalau setakat nak pakai buat assignment is worth to buy.
Yang penting murah .
Mahal kalau setakat beli "design' je buat apa ye tak ?
So kami pn belilah dua and ask for the discount . Biasa la mak mak ni kalau nak beli mesti mintak discount . Mesti serendah yang mungkin :)
So we all choose Lenovo .Harga bawah 2000 aje . Sape yang nak tau exact price tu leave a message kay .
Harap harap lama la laptop baruku ini berbakti. Hidup berblogging !!

1 comment:

kulop ludin said...

wah....
lebih bersemangat tuan tanah lepas nie...
ok tuh bawah 2k!! lenovo!!

Click click Nuffnang