Kawan - kawan

Thursday, December 3, 2009

tRAGEDI hangit

Adoila....alkisahnya.ibu buat keje umah .trus pi sambung k.mop lantai , sapu sampah , n rebus ubi keledek . Jiran sebelah bagi . Best jugak boleh buat bfast untuk farhan n ibu pun mcm boleh join aje.
After that, ibu dgr farhan nangis . Nak nenen la tuh . sebagai ibu yang baik ,Ibu pun naik atas.......(PERASAN SENDIRI)
Bagi la FARHAN nenen........ Tiba2 ayah tepon .ayah lak janji nak balik makan x balik makan ....penat ibu masakkan me hoon sup tau .......dia pi sambung keje, appoinment ngan client Maka terlupalah ibu akan kisah keledek rebusku
then ..... ibu pun tertido....bukan sengaja tau ..dah tunggu farhan nyonyot lama sgt( X NAK NGAKU SALAH ...EHEHEHE)
Then ibu terjaga .....then ibu rasa ada benda yang ibu lupa selain x gosok baju untuk esok
jeng jeng ......bila ibu teringat ....siap terjun tangga...dah la pakai kain batik ...xx senonoh betoi ibu kamu farhan
KELEDEK REBUS KU SUDAH MENJADI HANGIT .........periukku kesayanagn ku menjadi hitam
x dapek den nak nolong ....
so lupakan saja bfast farhan untuk esok ......nantilah ibu masak lagi ...
(bukan apa terpk betapa susah nak menyental periuk hari esok )
itu la kisah hangitku......
MORAL oF THE STORY NASIB BAIK AKU X HANGIT..KELEDEK JE HANGIT....
KESELAMATAN PERLU DIUTAMAKAN ....
lesson learn : jangan cuai ok ..kecuaian membawa padah

1 comment:

Nieza Ishak said...

kalo kita bf anak .. mesti lupa sbb kadang2 terlelap sama kan.

nieza kalo nak bf zulaikha, mesti siap2 pesan kat husband .. nasi atas dapur, letak downy dlm mesin .. kalo idokkkkkkkkk lupa sungguh pastu ..huhuhu

Click click Nuffnang