Kawan - kawan

Thursday, December 22, 2011

My favorite tudung online website

Suka shopping tudung online.
Walaupun begitu cuma online shop yang tifa rasa ok jer yang tifa beli kena tengok quality and service.
So memang rajin masuk blog blog ni. Radiusite, Sugarscarf, Artsy Attic.
Tapi sedikit tension sebab blog depa ni ramai peminat , lambat sikit ajer kompem dah sold out . So kena ontime la kan :)
But worth buying tau .
Tahan lama and design boleh tahan .

Website sugar scarf
suka shawl sangat sangat

Website Artsy Attic
Love syria dia

Website Radiusite
Suka shawl and Syria especially warnanya yang menarik .
Happy shopping :)

3 comments:

eyndayusoff said...

Radiusite dah bukak kedai kat seksyen 7 shah alam kan... tunggu masa nak terjah je ni... susah nak beli online selalu cepat sold out...

sisdee said...

mmg best collection dorang..:) suka sgt

tifa said...

Ye ye ...ade gang yang suka website website ni , memang Tifa nak terjah kedai depa ni :)

Click click Nuffnang