Kawan - kawan

Monday, December 19, 2011

Lama tak update blog

Hampir dua minggu Tifa tak sempat nak belek blog Tifa ni .

Bukannya pa pun busy dengan suami yang sakit, anak pulak asakit lepas tu then exam .

Lepas tu pulak mak dial ah pulak migraine .

 

So sempatlah tengok blog kawan kawan .

Nak tulis blog memang tak sempat .

Terblock idea kat situ sebab penat plus nak kena manage time .

Mana nak jaga laki , nak jaga anak , then nak uruskan hal rumah .

Itu pun, ada juga kerja yang tak dapat nak dibereskan .

 

Alhamdulillah, since exam dah habis, so focus dekat kerja focus rumah pulak . Ada 1 month ajer lepas tu start balik .

Baik busy daripada tak tahu nak buat apa kan ?

Jangan sia sia masa yang ada. Kita tak tahu nasib kita pada masa akan datang .

 

Yeay petang ni nak ajak Farhan jogging .

Dah lama tak spend masa dengan Farhan asyik Mak Mun jer jaga dia .

Biar ibu dia pulak yang jaga J

2 comments:

isabelle said...

hati2 joging tu kalo kat area byk nyamuk

tifa said...

Betul jugak tu hubby baru suspect denggi :)

Click click Nuffnang