Kawan - kawan

Monday, October 24, 2011

Sayang betul dengan ketumbit dia

En ketumbit semakin membesar.
So today tifa teman hubby yang sayang betul nak buang ketumbit. Bukan sayang sangat pun. Tapi dia sangat fobia dengan jarum. Oleh sebab dah sakit sangat dan ditemani oleh wife dia yang garang dan caring, so dia terpaksalah buat minor surgery. Bukan sakit pun. Minor aje. Seingat Tifa, dah 10 tahun ketumbit ni timbul tenggelam. So hari ni terpaksalah dibuang sebab dah jadi semakin membesar dan tak mau surut surut lagi. Dah separuh hari duduk kat hospital ni. Kalau tak buat appoinment camtulah jadinya. Tifa tunggu kat luar sementara hubby kat treatment room.
Bye bye ketumbit :)

1 comment:

armouris said...

lagi info tentang ketumbit di SIHAT SELALU - Radang Punca Ketumbit

Click click Nuffnang