Kawan - kawan

Saturday, March 26, 2011

Cerita Earth Hour

Hari ni Earth Hour .
8:30 pm .
Itu Tifa tahu . Aware sebab adanya blog rakan rakan yang sangat prihatin .
Masa 8:30 tu Tifa berada di dalam kereta untuk pulang .

Masa dekat Ikano ada seorang budak tanya Tifa .
Akak tahu tak Earth Hout tu apa ?
Tau tau .
Napa awak tanya macam tu ?
Saya ni budak WWF. Saya duduk sini bukan nak jual , tapi saya kat sini nak support Eart Hour.
Tapi orang yang lalu kat sini semua ingat saya ni budak tukang jual barang.
Ada yang saya tanya pasal Earth Hour , diorang ingat Earth Hour tu dudk di rumah.
Alahai siannya kat budak tu .

Tapi masa kat Ikano tu dah 8:30 .
Tak nampak pun lampu padam .
Kat mana kawasan yang support Earth Hour and apa pengalaman korang dengan Earth Hour ni .
Tahun lepas rumah Tifa je yang gelap gelita , rumah oranag lain terang benderang .

Support Earth hiur bagi tujuan kesedaran , jimat sebanyak yang boleh . Kan kan kan ?
Yang penting berterusan.

2 comments:

duzitoga said...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later

generic nolvadex

piwibrim said...

Great work keep it coming, best blog on earth

generic paxil

Click click Nuffnang