Kawan - kawan

Friday, July 23, 2010

Renew license guna myeg

Sangat terkejut , I received call that my license sudah sampai .

Baru aje register untuk renew semalam .Cepatnya.

Hari ini sudah sampai lorr..

Sangat suka. Tak payah nak jalan jauh jauh untuk renew license.

Tengah hari yang panas buta sangat malas untuk berjalan kesana kemari maaaa….

Berpeluh ketiak I nanti J

Senang dan mudah . Daftar aje guna myeg.

Suka suka .

Delivery charge takat RM5 takkan nak berkira kan ?

It’s so easy.

Tak yah susah –susah nak beratur panjang-panjang.

Apa kemudahan yang ada sila gunakan okay .

Zaman sekarang semua senang dan mudah .

Bukan nak promote pun . I tak promote tak dapat apa.

Just nak share with kengkawan.

 

Sharing is Caring

 

Sekarang I update blog guna email . Senang sangat . Tapi gambar warna warni tak boleh lah pulak nak masuk . Tapi tang waktu busy-busy memang berguna nak  cover line . My colleagues yang baca jangan report tau.:)Because I love blogging .

3 comments:

Farra Dhelina said...

senang kan skng ni.semua nya dihujung jari..rugi klu org zmn kita ni buta it..satu kelbihan & bonus utk diri sendiri.tak pyh lah ssh pyh nak redah jem bagai kan :-)

Q said...

tq kongsi...

tifa said...

Betul nak nak mommy mommy yang sibuk ngan anak-anak .

Click click Nuffnang