Kawan - kawan

Wednesday, July 28, 2010

Life is bosan

Perkara-perkara yang menunjukkan saya sudah boring
1.      Tak ada apa nak buat – duduk depan tv sambil buka buku
2.      Duduk tak kena , baring tak kena . tidur pun tak kena
3.      Hidup rasa macam tak ada makna
4.      Buat perkara yang sama – kalaui dah 3 hari buat benda yang sama mana tak boring
5.      Tonton tv , cerita yang sama ajaa di ulang-ulang
6.      Tak memasak mebuatkan saya tak tau nak buat apa.
7.      Buka facebook , lepas klik klik …tak ada orang update ….ini memang boring tahap gaban
8.      Buka blog tunggu orang update blog …taka de kerja betul
9.      Tunggu anak bangun daripada tidur …bila la nak bangun ……merungut-rungut * kalau bangun havoc pula dunia
10.  Mengomel …itu menunjukkan saya keboringan
11.  Telefon mak …tak ada benda nak buat la tu – Gayut berjam-jam

Pernah tak anda mengalami keboringan dalam hidup ?
Macam mana nak deal dengan kebosanan ini ?
Any idea ..
Tifa dah ada juga dalam kepala …
Baik pergi Travel
Window shopping
Pergi Zoo Negara
Kelura pergi beli groceries.
Pergi jalan sorang-sorang…
Any idea guys ?

2 comments:

en_me said...

aper barang gi jalan sorang2 ghitewww.. uhuhu

tifa said...

Kadang-kadang kita mesti bagi ruang pada diri sendiri maaa

Click click Nuffnang