Kawan - kawan

Friday, June 18, 2010

Apa pendapat anda ?

Teringat my 1st time dapat lesen kereta .
Tak pandai parking .Siap kena komplen dengan hubby.
Tapi tak adelah sampai lebih kotak parking.
Tengok tu .
Tifa macam Faham kot perasaan budak ni.
Nervous kot .
Dulu-dulu siap datang pukul 7:00 pagi ke office semata- mata nak senang parking .
Walaupun office hanya 5 minit okay .
Agaknya budak ni gabra ke ?
Tak pun nak cepat sangat ke ?
Apa pendapat anda ?
Gambar ni Tifa amik kat parking kereta.

3 comments:

i_sofia said...

maybe dia dah terlewat.. hehehe..rajin pulak tifa amik gambar ni yer??

FiDa@aMiDa said...

maybe nak cepat kot..hentam je hehehe

tifa said...

sofia: bukan rajin ..terpikir nak tulis entry ...
k, fida : ye la kot ..ada meeting kot tu la yang dok letak kereta macam tu ....

Click click Nuffnang