Kawan - kawan

Friday, April 23, 2010

Dan pemenangnya adalah ...

Seperti yang dijanjikan , result contest 
Manusia berpegang pada janji kan ?
Adik adik ini telah menyerlahkan bakat mereka masing2.
Enjoy lihat telatah mereka.
One more thing, bukan senang nak rakam telatah spontan mereka.


Buat mummy and daddy yang hantarkan penyertaan. 
Thanks for all the support.
Oleh kerana sponsor baik hati sempena hari lahir Farhan
* ayah FARHAN -THANK YOU AYAH I LUV YOU because support ibu :), 
kami memutuskan 
semua akan dapat hadiah by their own category :


The winners is ...... 


Budak paling berbakat goes to :
Hannah 
* i tak tahan tengok gaya Hannah yang bersahaja. Boleh ganti Dato' Siti nih :)
Band adik beradik :
                                                                 Nur Alia & Hafiz Naufal   
*Dengan raket and gitar . Serious budak budak ni sporting
        
                  Telatah menghiburkan :             
Durrani binti Zolkifli 

Telatah  kiut miut : 
*Mengingatkan kami pada sebuah peristiwa .Bukan senang nak ambil gambar mereka baru mula nak tidur/tertidur :)
 Nur Zulaikha Khadeeja Bt Zakri Juzer 
AISY NUR QAIRINA BINTI MOHD NOOR HAKIMI

Budak yang hensem baru pandai jalan :
Nazdrin * Keletah yang comey dan menghiburkan.

Kadang kadang rasa macam dalam reality program pulak.
Mereka sangat berbakat okay.

For mummies and daddies, please feel free to send me the address to my email : jill_tifa@yahoo.com



No comments:

Click click Nuffnang