Kawan - kawan

Thursday, March 25, 2010

Salah letak rupanya :)

Sejak akhir akhir ini , at my office berlaku banyak kejadian curi kereta.
Semua pun cuak nak letak kereta.
Tawakal aje la ....
So cerita hari ini, after habis kerja, ibu pun nak cepat cepat balik .
Then sampai kat parking kereta , ibu tecari cari kereta ibu .
Ibu tengok kat tempat biasa ibu letak , tak ada!
Terpusing pusing ibu kat situ .
Then my friend tanya apa ibu buat ka situ .
Then ibu cakapla yang ibu sedang mencari kereta ibu tapi tak jumpa.
"Bukan ko park kereta kat depan tu ke?"
ahaks...malunye aku :)
Awal sangat datang hari ni. So parking pun terkedepan.
Cari kat belakang mana nak jumpa :)
Haru - haru :)

1 comment:

Eyriqazz said...

tahniah..tifa terpilih sebagai finalist contest terjah eyriqazz..ada special entry dedicated untuk tifa dan finalist yang lain...

Click click Nuffnang