Kawan - kawan

Wednesday, March 17, 2010

Sakit tekak sangat seksa okay ...

Merana sakit tekak .
Usih sakit tekak macam nampak simple .Sakit tekak dah tu luka pulak tu.
Tapi bila sesiapa yang kena memang rasa la penangannya.
Nak makan ? 
Seksa tuhan aje yang tau .
Mood semua tak ade lari entah ke mana.
Ibu cuma mampu minum aje.
Susu yang meberi tenaga.
Seriuosly waktu inilah yang rasa nak makan macam macam.
Tapi apakan daya , nak sumbat pun tak boleh .
Uhuhu ...sakit maaa...
Doktor siap bagi pain killer.
Mesti doktor tu jemu tengok mukaku yang selalu bertandang ke kliniknya.
Nak buat camna?
Any tips nak share dengan Tifa .
Please cepat la baik uwaaa..

2 comments:

Hanz said...

Tifa..x cure lagi ka since kita meet-up aritu? Me aritu dah cure after doc bagi 2biji pil hanya makan malam jer, warna hijau & sangatlah pahit. Tapi, lepas semalam keluar tengah hari, kena balik sakit tekak...susah sekarang ni sebab cuaca tak menentu...

tifa said...

Mmm..hari tu yang sakit tu dah okay ..lepas tu kena balik ..sama la macam hanz

Click click Nuffnang