Kawan - kawan

Wednesday, January 20, 2010

My pity baby

Oh , no!
I'm quite busy this weekend with a lot of work...
Bukannya apa ...sian kat Farhan.
Tak sempat ibu main dengan dia.
Dia sudah merengek mahu tidur.
Apakah itu ?
ACtually bukan kasihan kat Farhan, kat ibu dia ni.
I miss him badly.
Cannot see his face.
teringat ingat waktu kat office.
Tapi apa nak buat . Bilakah aku mahu menjadi WAHM ?
adakah mimpi menjadi realiti.

By the way , to update my production today.
My susu sudah back to ormal.
Memang sebab ibu tak cukup tidur.
Smalam ibu join sekaki tidur dengan Farhan pukul 8.30.
Then bangun balik buat kerja rumah n sambung tidur.
Cukup juga tidur aku .
Baru la cergas nak menjaga Farhan and taking care of all those things.

Ibu bagitahu ayah nak ambil maid and ayah kata boleh but Farhan still have to send to the baby sitter. I'm asking him why and then he said, "Tak takut ke Farhan hilang kena bawak lari ".
sOALAN TU MEMang tak ada jawapanlah.
Ibu lebih rela susah daripada fARHAN di ambil orang
So buat la macam routne biasa. Nak buat macam mana ni ?
Ayah, tolong ibu boleh ?

2 comments:

kulop ludin said...

memang payah yea nak cari maid yang leh kita trust....
ada point gak kata hubby mike....

eynda said...

Eynda pun tak ambik maid sebab tak nak ada risiko...nasib baik la tak keje....susah cemana pun anak2 biar eynda jaga....ambik cleaner seminggu sekali je...

Click click Nuffnang