Kawan - kawan

Friday, April 8, 2011

Hadiah menarik untuk newborn baby / baby shower


Lately my friend ramai betul yang dapat anak .Nak bagi hadiah newborn atau pun baby shower. Kalau dulu buat macam hamper udah .
Kalau perasan sekarang banyak yang bagi idea hadiah yang bentuk cake tu .
Sangat menarik .
Boleh buat ikut budget yang kita suka .
The best thing is colourful .
Boleh DIY lagi berdasrkan creativity masing masing .
Syok betul tengok barang budak ni .
Siap ada website yang cerita tentang detail macam mana nak buat diaper cake .
Video pun ada waaaa....
So Tifa ada task minggu ni nak dok experiment buat this thing yang macam menarik .
Buat untuk rakan ofis . Baby boy . Tema dia mesti warna biru ke merah ke . Tak moh pink la kot .
Budget tak adalah besar .
Just wait and see my DIY & the result wokeh .
Hope tak hangat hangat tahi ayam dah le.

1 comment:

isabelle said...

slmt membuat kerastangan..eh, kraftangan

Click click Nuffnang