Kawan - kawan

Saturday, January 1, 2011

Kalau dah budak lelaki , minat tu jugak.

Kami pergi kedai mainan. Bagi farhan cuci mata. Bagi can kat farhan pula. Asyik mak ngan ayahnya aje cuci mata. Anak pun ada minat sebdiri juga. Dalam segala menda mainan, buldozer juga yang dipilihnya. Takkan nak pilih anak patung pula kan. 2nd choice farhan adalah bola. Then ben10 pun dia suka. Favorite dia adalah basikal. Kalau suruh tidur kat situ agaknya dia ok kot. Happy semacam dia.tifa jarang belikan dia mainan sebab tifa tengok farhan prefer pada barang ibu dan ayah dia pegang. Kalau buku bagi kat dia. Memang tak boring langsung sampai bawak masuk tidur. Invest pada buku banyak banyak tak pe. mainan once a while. Ada yang bg tau kami sian anak tu tak diberikan mainan. Itu pendapat mereka. Kami terima aje. Tapi kalau sampai dok guling guling depan kedai sampai dapat mainan tu nak salahkan siapa ya . Kalau mak bapak duit selori tak ape juga. Sekian.

1 comment:

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Click click Nuffnang