Kawan - kawan

Friday, August 20, 2010

Cuti oh cuti

Dah minta cuti ke belum ?

Minta cuti cepat-cepat takut cuti tak release pula.

Seronok la kan ..kalau dapat cuti panjang –panjang.

Bukannya apa , boleh la berehat rehat sikit .

Sebab Tifa pun jarang apply cuti kecuali  bila anak saki t.

Kali ni Tifa nak dok umah aje dan jalan-jalan rumah kengkawan.

Tak pun spend dengan family aje terutama Farhan…..

 

Dan confirm la masa cuti duduk kampung .

Bukan selalu pun dapat balik kampung kan ?

 

Kuih raya sudah beli ?

Tifa beli kuih raya tunjuk menunjuk .

Ok ke ?

Ada yang beli online dan kebanyakannya tempah kat office .

Dah simpan untuk mak , MIL and baby sitter pun ado.

Ok la tu kan ?

Tifa punya kuih raya order sikit aje sebab kami lebih suka kekacang ni.

Senang nak abis.

Mood makan kuih ni kureng sikit .

Rasa sebiji dua udah la.

 

Baju raya ?

Dah tempah dah .Bulan tiga tempoh hari dah tempah .Tapi dok juga jalan jalan PKNS Nampak baju yang berwarna warni.

Best sampai rambang mata tak tau nak pilih yang mana.

Tifa meneman aje .

Baju Farhan sudah ada tapi nak cari Baju Melayu cotton.Susah  betul nak cari .

Ade idea tak nak cari kat mana?

 

Persiapan raya yang lain  ?

Ok tak ?

Tifa semuanya bersederhana…

1 comment:

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Click click Nuffnang