Kawan - kawan

Tuesday, April 27, 2010

Baru nak update cerita hujung minggu

Baru nak update aktiviti hujung minggu .
The main activity was Celebrate birtday Farhan @ small family gathering .
Itupun last minute. Anyway kira meriah juga dengan bebudak plus we all sambut birthday 2 in 1. 
Birthday Farhan and my mum .
Yang penting sekali adalah aktiviti makan makan . 
Makan tak hengat , tidur makan and bangun tidur makan lagi . 
Tak senonoh betul . Sampai malam kami kekenyangan .
Tapi we feel kosong sejak my grandpa dah tak ada. 
Selalu kalau balik hometown mesti nak lawat dia.
Ini 1st time Farhan tiup lilin. 
Dia sangat takut walaupun bukan dia pun yag tiup lilin tu.
Melantak kek, lemang , tart homemade tu from my aunt. 
Sedap....masak tempoyak ikan patin , sambal belimbing hitam.
Hush bertambah tambah makan.

2 comments:

Liyana s said...

waahhh..seronok tu family gathering..bless..bless

farah, dr umur setahun ni nak masuk ke 2 thn, time flies tau..semuanya rasa cepat sgt...

amboi abg hafy nampak bz snap photo farhan yer..hafy dan sufy kiranya pakcik farhan la kan..hehe

tifa said...

aah ....yang kelakar tu fitri yang kecik tu pun adalah pakcik Farhan okay ..Banyaklagi gambar , nanti Tifa uploadkan :)

Click click Nuffnang