Kawan - kawan

Wednesday, January 6, 2010

Bye bye laptop ku

Sedihnya + sadis. Hari ini ibu telah berpisah dengan laptop NEC ku .Memang banyak berbakti especially tempat menyimpan gambar Farhan.
Baru je nak clean up sampah sarap yang ada di dalamnya. Tapi apakan daya. Ayah dah nak let go the laptop to his friend yang baru hilang laptop .Apa taknya kereta kena pecah . Laptop pejabat pula tu . Adohai , malang tak berbau .
Walaupun sudah tiga tahun, tapi masih nampak macam baru . Sebab itu ibu sayang itu laptop.
So ibu terpaksalah memperlahankan aktiviti blogging ku.
Alamatnya duduk aje ibu kat rumah dan bermain bersama Farhan . Ok la tu . Farhan penyeri hidupku . Buat hidup ibu bling bling :)
So buat sementara kat rumah cari idea then baru la menulis dengan pantas semasa waktu lunch :) Boleh percaya ke ?
Orang kata orang berblog ni orang yang kesunyian ? Betul ke ...Lagi busy adalah ye tak . Mana taknya buat kerja rumah + berblogging . Nak cari idea lagi. Entahlah .
Mood hari ini = cari temperature jap = neutral
Belum ada yang mengexcitedkan .
Tapi yang mengejutkan ada = biarlah rahsia .

2 comments:

Nieza Ishak said...

cam nieza dulu takde nb kat umah mmg haru biru .. nak lepak kat umah pun malas asyik nak berjalan.

haru biru la kalo takleh update blog .. hihihi

tifa said...

Betul betul betul cam tak tau nak buat ape ape. Mood pun tak dak

Click click Nuffnang