Kawan - kawan

Tuesday, October 26, 2010

Little Penang Cafe

Hari Jumaat haritu Tifa tonton wayang !!!
Free Ticket from Nuffnang la apa lagi.
Tengok You again dalam bahasa melayunya Kau Lagi ? dengan nada menyampah.
Cerita yang ringan ringan so senang nak masuk dek kepala after balik dari kerja.
Walaupun my hubby tak berapa suka dengan cerita yang macam ni , tapi bila dia tengok cerita ni dia boleh rate as ok . So memang kesimpulannya cerita ni sesuai untuk tontonan ramai .
Yang pasti i like it .

Ok then before nonton , sempat lagi tu pergi makan .

Inilah kedainya

Sambil menikmati pemandangan , boleh tengok orang lalu lalang, dan juga menikmati suasana malam di the curve.
 

Buka menu , semuanya nampak lazat, rsa nak makan semua.
My hubby sombong , tak mau makan .
Kami order Mee udang . Sedap ni . Tak caya sudah .

Then ini yang  pun sedap .
Water Chest Nut dengan santan dan juga nangka .
Memang terangkat . Nak nak waktu tengah panas tak ingat .
 Kalau datang sini memang nak singgah lagi.
 Best....

1 comment:

SizZLing SuZai said...

congrates kak
dpt free ticket tuh..
hehhehee..

Click click Nuffnang