Kawan - kawan

Sunday, January 17, 2010

Makan Malam

Malam ini Farhan dikejutkan dengan kedatangan makcik makciknya.
Yelah u mereka bukan jauh sangat pun. Just area Shah Alam aje.
Takkanlah jenguk Farhan sekali dua tak boleh .Actually mereka sangat rindukan Farhan .Kalau tak jumpa Farhan memang tidak sah .
And Farhan daripada tak sihat terus jadi "sihat".
Bukan apa, dia sanagt segar untuk bermain main .
Bagus betul si kecil ni.
Yelah asyik tengok muka ibu ngan ayah tak berkembang langsung.
Sesekali jumpa okay la sikit.Ibu and ayah pun dapat rehat :)
And hari ini Farhan show off dekat diorang.
Dia panjat tangga tau .Habis sumer tangga dipanjat .
Tapi dengan pengawasan ibu bapanya la. And we applause for his "small " success.
To build his confident level.
Walaupun kecil tapi pada Farhan besar maknanya support yang diberi oleh members of the family .Cewah (Betul ke ibu yang tulis ni ? Confuse.
Ibu dah masak petang tadi.Kitorang lunch lambat.Tapi memang ibu masak banyak sikit.
Incase ayah nak makan esok hari.
Since mereka dah datang, mereka pun jon makan.Seronok having dinner with them.Kecoh kecoh sikit.Kalau tak kami berdua je la yang menghadap muka masing masing.Bertambah selera makan. Walaupun simple.

Menu hari ini :

Sup ayam goreng

Kacang buncis tumis telur

Lala masak sambal

Buntut ayam goreng (ini ayah yang habiskan semua) Lantak

Makan malam yang tak expect orang datang.So makanlah apa yang ada.

Untuk Farhan ?

Confirmla bubur ayam home made. Confirm dia berselera makan .

Hope Farhan cepat sembuh :)

1 comment:

Eyriqazz said...

buntut ayam goreng?teringat kak anak buahku..suka sgt makan kaki ayam..

Aura Hanis Zalikha

Click click Nuffnang