Kawan - kawan

Thursday, August 25, 2011

Dah ada yang balik kampung ke ?

Hari ni sure dah ada yang start cuti kan?

Berapa lama kawan – kawan cuti.

Tifa cuti satu minggu .

 Itu company yang bagi cuti dan tak ambil apa apa cuti tambahan pun since cuti dah banyak.

Sayanglah pulak cuti hai …

Tapi kat office dah ada yang dah cuti .

Rasanya esok lagi sunyilah office ni .

Lagi pun this time balik sabak bernam aje .

 

Hari sabtu baru balik .

Sebelum balik , selain buat checklist barang apa nak bawak balik ,

Jangan lupa kunci rumah , check segala barang barang elektrik , gas berbagai tu .

Kereta pun kasi service, nak jalan jauh katakan.

Bawak kereta jangan laju laju sangat ye . Bawak berhemah .

Nak laju laju sangat , ingat orang tersayang .

Bak kata PM , “PUSARA TAK BERTANDA”

Baca doa naik kenderaan hokey .

Wish u all selamat pulang dan selamat kembali .

Selamat berhepi bagai dengan Family.

 

Bila beraya tu , makan berpada pada tau.

*Tinggallah Tifa di sini sampai hari Sabtu J

 

2 comments:

zh-ena said...

sama la ena pun kerja jea sampai hari sabtu nie

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss blk kg sabtu, hubby keja subtu tu..huhuhu

selamat hr ry jugak :)

Click click Nuffnang